Julen i Nørre Asmindrup

Juledag
Fromesse kl. 09.00 i Vig og højmesse kl. 10.30 i Nr. Asmindrup, begge ved Ann Skov Sørensen.

2. juledag
Højmesse kl. 10.30 i Vig ved Ann Skov Sørensen (Nr. Asmindrup henviser til Vig).

Julesøndag (27.12.)
Højmesse kl. 10.30 i Nr. Asmindrup ved Karin Wandall. (Vig henviser til Nr. Asmindrup).

Trods alle udfordringer er julen dog heldigvis ikke aflyst, så med dette stemningsbillede ønsker kirkebladet alle i menigheden en glædelig jul og et godt og fremgangsrigt nytår.